Ingrid Smulders

Financiële administratie

Ingrid Smulders

Financiële administratie

Mijn naam is Ingrid Smulders een enthousiaste duizendpoot die al 30 jaar gelukkig getrouwd is en 1 prachtige dochter heeft. Voordat ik bij Upforce ben gaan werken heb ik al bij vele andere ondernemingen gewerkt. Zo heb ik de administratie gedaan voor een dakdekkersbedrijf en een constructiebureau. Ook heb ik bij de belastingtelefoon voor ondernemers gewerkt. Naast werknemer te zijn ben ik ook nog een tijd eigenaar geweest van een taxibedrijf. Maar ook aan dit avontuur kwam uiteindelijk een einde en ben ik via een recruiter bij Upforce terecht gekomen.

Gezelligheid en hard werken gaan hier hand in hand.

Grote plannen

Upforce is een bedrijf met grote plannen en is niet bang om anders te zijn. Er zijn constant nieuwe ontwikkelingen en ik heb het gevoel dat ik ook mijn mening hierin mag geven. Hierdoor voel ik mij op mijn gemak en hoef ik mij niet anders voor te doen.

Er is een leuk team van collega’s met gemixte achtergronden van jong tot oud, waardoor je altijd wel aansluiting kan vinden met iemand. Ook ben ik blij dat er een informele sfeer heerst waardoor je makkelijk met andere collega’s in aanraking komt. Gezelligheid en hard werken gaan hier hand in hand.

 

Er is nog zoveel uit te halen

Binnen Upforce zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden mocht je dat willen, maar voorlopig zit ik goed op mijn plek. Zeker aangezien er nog genoeg te leren valt binnen mijn huidige functie. Ik ben ontzettend blij dat ik de overstap naar Upforce gemaakt heb en hoop dat ik tot aan mijn pensioen hier kan blijven werken, er is hier nog zoveel uit te halen!

Ook onderdeel zijn van Upforce?

Kom werken bij een van de leukste uitzendbureaus van Nederland net als Ingrid.

Cookies

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Cookie instellingen’ te klikken, kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Selecteer taal