cover-image

Team up with Upforce.
Your strategic partner for a flexible workforce.

Bedrijven pagina

We are not just another workforce.

Oftewel: wij onderscheiden ons van andere organisaties binnen de uitzendbranche. Doordat we ons richten op de persoonlijke relatie met zowel klanten als uitzendkrachten, streven we op deze manier naar de juiste match. Geluk en groei vinden we hierbij belangrijk voor zowel klant als kandidaat. Zo positioneren wij ons op deze manier als strategisch partner.

Strategisch partner

Diversiteit zit in ons DNA. Dit geldt niet alleen op de werkvloer, maar ook voor onze kantoren. Hier wordt er namelijk samengewerkt met verschillende nationaliteiten. Op deze manier kunnen we er voor zowel de klant als kandidaat zijn en wordt het contact verbeterd. Wij vormen een strategisch partner voor flexwerk in de marktsegmenten: techniek, food, administratie, productie en logistiek. Doordat we onze krachten samen hebben gebundeld, beschikken we over een groot Europees netwerk. Op deze manier kunnen we jouw organisatie goed van dienst zijn en overleggen wat de wensen zijn.

Werkwijze

Upforce hecht veel waarde aan tevredenheid bij zowel klanten als arbeidskrachten. Bij ons zorgt een contactpersoon ervoor dat jouw bedrijf wordt ontzorgd in de zoektocht naar een kandidaat die bij jouw organisatie past. Wij vinden het belangrijk om samen het gesprek aan te gaan over de wensen en verwachtingen. Doordat wij dit persoonlijk doen, kunnen we kennis maken met de organisatie. Daarnaast kunnen we eventueel toekomstige collega’s van de kandidaat ontmoeten, om op deze manier een beeld te schetsen bij het type persoon die bij jouw bedrijf past. Ook vinden we het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden voor de groei en het geluk van de kandidaat zelf. Onze recruiters gaan op basis van deze informatie op zoek naar een kandidaat die binnen het geschetste profiel van de organisatie past. Hierbij streven we er naar dat dit voor zowel jou als voor de kandidaat de juiste match is.

Het streven naar groei voor onze klanten

Groei in slagkracht en volume door (verbeteren inzet) flexibele schil

Groei in flexibiliteit door passende oplossingen te bieden voor jou als klant

Groei in kennis en kunde door het vormen van een strategisch partner

Huisvesting

Wanneer bijvoorbeeld een van de werknemers vanuit het buitenland komt om voor jouw bedrijf te werken, zijn wij er voor hen voor het verzorgen van; het vervoer naar Nederland, de huisvesting én het vervoer van de verblijfplaats naar jouw bedrijf. In de tijd dat de buitenlandse werknemer bij jou in dienst is, zorgt Upforce ervoor dat wij het persoonlijk aanspreekpunt zijn voor hem/haar. Hierdoor ontzorgen we jou als klant en zorgen we daarnaast voor een fijne en gemoedelijke sfeer voor de werknemer.

Wanneer jouw werknemer oorspronkelijk uit het buitenland komt en hij/zij inmiddels woonachtig is in Nederland, is er in dit geval geen huisvesting en vervoer nodig. Wél blijven wij voor hem/haar natuurlijk altijd het aanspreekpunt wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. 

Upforce facts

70 

Miljoen omzet

1500 

Uitzendkrachten

Sourcing landen

Het Europese netwerk van Upforce

Vanuit ons kantoor in Opole (stad in Polen), hebben we een groot bereik met het netwerk binnen Europa. Doordat we met meerdere agenten samenwerken, welke verspreid zijn over Europa, kunnen we snel schakelen voor onze partners. Onze recruiters werven, selecteren en bieden continu nieuwe uitzendkrachten aan, uit zowel het binnen - als buitenland. Op die manier zorgen we ervoor dat wij jou als partner optimaal van dienst kunnen zijn.

Gecertificeerd uitzendbureau

Omdat wij van Upforce onze klanten en medewerkers de hoogste kwaliteit in dienstverlening willen bieden, beschikken we over een aantal certificeringen zoals; ABU, NEN en SNF.

ABU

De afkorting ABU betekent voluit: Algemene Bond Uitzendondernemingen. Door deze certificering laten wij zien dat Upforce voldoet aan de juiste toepassing van het cao voor uitzendkrachten. Hierbij kun je denken aan veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies.

NEN

Met het NEN 4400-1 certificaat worden risico’s op naheffingen en boetes van de Belastingdienst, de Arbeidsinspectie en andere overheidsinstanties beperkt. Er wordt gekeken of het wettelijk is toegestaan dat buitenlandse medewerkers in Nederland mogen werken. Ook focussen zij zich op een correcte afdracht van belastingen en sociale premies.

SNF

De afkorting SNF betekent voluit: Stichting Normering Flexwonen. Door dit certificaat kunnen wij aantonen dat we voor woningen zorgen, welke veilig en hygiënisch zijn en daarnaast ook aan alle basisvoorzieningen voldoen. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.