cover-image

Your strategic
partner for

a flexible
workforce

We are not just another workforce
We are the only Upforce

Oftewel: wij onderscheiden ons van andere organisaties binnen de uitzendbranche. Doordat we ons richten op de persoonlijke relatie met zowel klanten als uitzendkrachten, streven we op deze manier naar de juiste match. Geluk en groei vinden we hierbij belangrijk voor zowel klant als kandidaat. Zo positioneren wij ons op deze manier als strategisch partner.

Strategisch partner

Diversiteit zit in ons DNA. Dit geldt niet alleen op de werkvloer, maar ook voor onze kantoren. Hier wordt er namelijk samengewerkt met verschillende nationaliteiten. Op deze manier kunnen we er voor zowel de klant als kandidaat zijn en wordt het contact verbeterd. Wij vormen een strategisch partner voor flexwerk in de marktsegmenten: techniek, food, administratie, productie en logistiek. Doordat we onze krachten samen hebben gebundeld, beschikken we over een groot Europees netwerk. Op deze manier kunnen we jouw organisatie goed van dienst zijn en overleggen wat de wensen zijn.

cover-image

The only way
is Upforce

Het Europese netwerk van Upforce

Vanuit ons kantoor in Opole (stad in Polen), hebben we een groot bereik met het netwerk binnen Europa. Doordat we met meerdere agenten samenwerken, welke verspreid zijn over Europa, kunnen we snel schakelen voor onze partners. Onze recruiters werven, selecteren en bieden continu nieuwe uitzendkrachten aan, uit zowel het binnen - als buitenland. Op die manier zorgen we ervoor dat wij jou als partner optimaal van dienst kunnen zijn.

Gecertificeerd uitzendbureau

Omdat wij van Upforce onze klanten en medewerkers de hoogste kwaliteit in dienstverlening willen bieden, beschikken we over een aantal certificeringen zoals; ABU, NEN en SNF.

 

ABU

De afkorting ABU betekent voluit: Algemene Bond Uitzendondernemingen. Door deze certificering laten wij zien dat Upforce voldoet aan de juiste toepassing van het cao voor uitzendkrachten. Hierbij kun je denken aan veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.