cover-image

We are not just another workforce
We are the only Upforce

Wie is Upforce?

Wij zijn een organisatie met ruim 20 jaar ervaring in de uitzendbranche, waarbij we met de inzet van zowel nationale als internationale uitzendkrachten beschikken over een groot Europees netwerk. Omdat wij het belang begrijpen van een goede match tussen werkgever en werknemer, bemiddelen wij specifiek tussen uitzendkrachten en opdrachtgevers binnen de marktsegmenten: techniek, food, administratie, productie en logistiek.

Onze visie

Groei is geen toeval. Het is essentieel in de complexe en steeds veranderende wereld om ons heen. Het houdt ons competitief en wendbaar, relevant en levensvatbaar. Maar groei gaat niet vanzelf. Het is een kwestie van durven. Het vergt lef om te vernieuwen. Het vergt aanpassingsvermogen om het oude vertrouwde achter te laten. Het vergt hard werk.

Een wereld waar kandidaten en bedrijven zich kunnen focussen op wat echt belangrijk is.

cover-image

The only way
is Upforce

Persoonlijke en huiselijke sfeer

Naast dat wij bemiddelen tussen bedrijf en kandidaat, vinden wij het belangrijk dat er een persoonlijke en huiselijke sfeer wordt gecreëerd. Zo hebben we op ons kantoor in Venlo een fijne wachtruimte – of eerder: huiskamer – gerealiseerd, voor uitzendkrachten die vanuit het buitenland naar Nederland komen om bij ons te werken. Wij zorgen bij onze internationale arbeidskrachten voor vervoer en voor huisvesting, waarbij er nauw contact wordt gehouden. Op deze manier staan zij er niet alleen voor, want voor hen kan dit natuurlijk als een vreemd land aanvoelen. Wij willen graag dat zij zich hier welkom en thuis voelen. 

Komen de uitzendkrachten oorspronkelijk uit het buitenland en zijn zij inmiddels al woonachtig in Nederland? Dan is er in dit geval geen huisvesting en/of vervoer nodig, maar staan wij natuurlijk wel altijd klaar om te bemiddelen en vragen of onduidelijkheden te beantwoorden.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.