cover-image

 

 

 

Zo’n 5 jaar geleden zijn wij, Jan Linders Distributiecentrum te Nieuw Bergen, de samenwerking aangegaan met Sep Peeters, tegenwoordig bekend onder de naam Upforce. Zij verzorgen sinds die tijd naar volle tevredenheid voor een groep van zo’n 30 flexmedewerkers welke bij ons op diverse afdelingen werkzaam zijn.
Jan Linders
image

Zo’n 5 jaar geleden zijn wij, Jan Linders Distributiecentrum te Nieuw Bergen, de samenwerking aangegaan met Sep Peeters, tegenwoordig bekend onder de naam Upforce. Zij verzorgen sinds die tijd naar volle tevredenheid voor een groep van zo’n 30 flexmedewerkers welke bij ons op diverse afdelingen werkzaam zijn. Behalve onze tevredenheid merken we ook dat de uitzendkrachten tevreden zijn over de communicatie en de facilitaire zaken door Sep Peeters. De fusie en de naamsverandering naar Upforce hebben dit niet verstoord. Vol vertrouwen hebben wij dan ook dit jaar de samenwerking weer verlengd.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.