cover-image

Up for a new challenge?
Be a part of Upforce! 

Ik zoek werk

Upforce onderscheidt zich van andere uitzendbureaus. Wij vinden het namelijk belangrijk om jou te ontzorgen en een baan te vinden die bij jouw vaardigheden en wensen past. We zien vaak dat het een hele klus kan zijn wanneer je een passende baan bij een leuke werkgever probeert te vinden. Het is fijn wanneer er iemand met jou mee kan kijken en een inschatting kan maken over welke functie er bij jou past. Bij ons kun je terecht voor functies binnen de techniek, food, administratie, productie en logistiek. Ons streven is om jou een baan aan te bieden die bij jouw vaardigheden past, waar jij kansen kan pakken en groeimogelijkheden hebt en het belangrijkste: waar jij gelukkig van wordt.

Ook wanneer je werkzaam bent bij jouw nieuwe werkgever, houden we nauw contact om er zeker van te zijn dat jij op de juiste plek zit!

Onze klant is een innovatieve producent van voeding in Europa. Ons assortiment varieert van maaltijdcomponenten tot kant-en-klare maaltijden, waaronder salades. De ingrediënten hiervoor zijn gevogelte (onze basis), maar ... Lees verder

Ben je op zoek naar onderdelen om een autoschade te herstellen? Of heb je juist technische ondersteuning nodig om de schade via de fabrieksnorm te repareren? Het liefst combineert onze opdrachtgever beide behoeftes zodat... Lees verder

Het bedrijf levert gepersonaliseerde digitale printdiensten voor bedrijven en particulieren over de hele wereld. Hun passie is digitaal printen, maar wat ze net zo belangrijk vinden is het opbouwen van relaties met hun k... Lees verder

Onze klant is een innovatieve producent van voeding in Europa. Ons assortiment varieert van maaltijdcomponenten tot kant-en-klare maaltijden, waaronder salades. De ingrediënten hiervoor zijn gevogelte (onze basis), maar ... Lees verder

Upforce pijlers voor kandidaten

  • We streven naar groei voor potentiële kandidaten
  • Groei in functie; door het aanbieden van een vaste werkplek voor lange(re) duur
  • Groei in persoonlijke ontwikkeling; door het aanbieden van cursussen en certificaten
  • Groei in loopbaan; door posities aan te bieden die beter aansluiten bij de werkervaring
  • Groei in wonen; door het bieden van kwaliteitshuisvesting wanneer je vanuit het buitenland hier komt werken
  • Groei in leven; door het bieden van meer financiële zekerheid

 

Upforce facts

70 

Miljoen omzet

1500 

Uitzendkrachten

Sourcing landen

Kom je uit het buitenland? 

Wanneer je vanuit het buitenland bij ons komt werken, worden jouw zorgen uit handen genomen. De stap om vanuit jouw vertrouwde omgeving naar Nederland te verhuizen voor de kansen die hier op de arbeidsmarkt liggen, is niet niks. Dit begrijpen wij als geen ander en daarom staat een huiselijke en warme sfeer bij ons ook hoog in het vaandel. 
Wij zorgen voor huisvesting, alle benodigde papieren en het vervoer van – en naar jouw werkplek.

Aankomst

Upforce zorgt voor een warm welkom in onze huiskamer bij jouw aankomst op het hoofdkantoor in Venlo. Bij ons in de gezellige ontvangstruimte, is er de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te pakken, waarna je uitleg krijgt over de gang van zaken in Nederland. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan.

Huisvesting 

Wanneer je vanuit het buitenland voor ons in Nederland komt werken, wordt er in dit geval ook voor huisvesting gezorgd. Wij zorgen er voor dat de huisvesting altijd dicht bij de werklocatie ligt en er in de buurt een dorp of stad is. Zo heb je alle faciliteiten in de buurt en kun je je er snel thuis voelen. Onze huisvesting is gemeubileerd, beschikt over gratis wifi en zelfs een aantal Poolse tv-zenders. 

Werk 

Upforce streeft naar een baan die bij jouw vaardigheden en wensen past. Wij hebben een ruime keuze in functies binnen de techniek, food, administratie, productie en logistiek. Neem een kijkje op onze vacature pagina voor meer informatie en solliciteer direct!

Vervoer 

Naast dat wij voor een leuke baan zorgen en voor huisvesting wanneer je vanuit het buitenland komt, zorgen wij in dit geval ook voor vervoer van – en naar het werk. Niet alleen wordt je op deze manier ontzorgt qua vervoer, maar ben je ook altijd op tijd.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.