cover-image

Up for a new challenge?
Be a part of Upforce!

Ik zoek werk

Upforce onderscheidt zich van andere uitzendbureaus.  
Wij vinden het namelijk belangrijk om jou te ontzorgen en een baan te vinden die bij jouw vaardigheden en wensen past. We zien vaak dat het een hele klus kan zijn wanneer je een passende baan bij een leuke werkgever probeert te vinden. Het is fijn wanneer iemand met jou mee kan kijken en een inschatting kan maken over welke functie er bij jou past.  

Ons streven is om jou een baan aan te bieden die bij jouw vaardigheden past, waar jij kansen kan pakken en groeimogelijkheden hebt en het belangrijkste: waar jij gelukkig van wordt. 

Ook wanneer je werkzaam bent bij jouw nieuwe werkgever, houden we nauw contact om er zeker van te zijn dat jij op de juiste plek zit!

We streven naar groei voor kandidaten

Groei in functie;
Door het aanbieden van een vaste werkplek voor lange(re) duur

Groei in persoonlijke ontwikkeling;
Door het aanbieden van cursussen en certificaten

Groei in wonen;
Door het bieden van kwaliteit huisvesting wanneer je vanuit het buitenland hier komt werken 

Groei in leven;  
Door het bieden van meer financiële zekerheid

Vind de baan die bij jou past

Nieuwste vacatures

mbo, havo, vwo Liessel 2.250 - 2.900

Voor een metaalbedrijf in Liessel zijn we opzoek naar een Kanter, heb je technische vaardigheden en wil je graag aan de slag in de metaalindustrie dan past deze vacature wellicht bij jouw. Lees verder

basis onderwijs, mbo, havo, vwo Helmond 14,17

In de cruciale rol als Operator Gieterij ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig en efficiënt uitvoeren van gietprocessen binnen een gespecialiseerde gieterijomgeving. Ben jij een echte vakman en kun je verantwoordel... Lees verder

basis onderwijs, mbo, havo, vwo Deurne 16

Je technische vaardigheden toepassen in de metaalindustrie. Het lassen van verschillende soorten staalconstructies. Van een schets op de achterkant van een sigarendoos of een compleet uitgewerkt plan, jij zorgt voor een ... Lees verder

basis onderwijs, Middelbare school, mbo, havo, vwo Roermond 14,73

De hoge kwaliteitsstandaard van de producten die geproduceerd en verpakt worden, zouden niet bereikt worden zonder gemotiveerde medewerkers. Dit vleeswarenbedrijf wordt gedragen door een team van ruim 250 gemotiveerde co... Lees verder

Kom je uit het buitenland? 

Wanneer je vanuit het buitenland bij ons komt werken, worden jouw zorgen uit handen genomen. De stap om vanuit jouw vertrouwde omgeving naar Nederland te verhuizen voor de kansen die hier op de arbeidsmarkt liggen, is niet niks. Dit begrijpen wij als geen ander en daarom staat een huiselijke en warme sfeer bij ons ook hoog in het vaandel.  

Wij zorgen voor huisvesting, alle benodigde papieren en het vervoer van – en naar jouw werkplek.

 

Aankomst

Upforce zorgt voor een warm welkom in onze huiskamer bij jouw aankomst op het hoofdkantoor in Venlo. Bij ons in de gezellige ontvangstruimte, is er de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te pakken, waarna je uitleg krijgt over de gang van zaken in Nederland. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. 

Huisvesting 

Wanneer je vanuit het buitenland voor ons in Nederland komt werken, wordt er in dit geval ook voor huisvesting gezorgd. Wij zorgen er voor dat de huisvesting altijd dicht bij de werklocatie ligt en er in de buurt een dorp of stad is. Zo heb je alle faciliteiten in de buurt en kun je je er snel thuis voelen. Onze huisvesting is gemeubileerd.

Werk 

Upforce streeft naar een baan die bij jouw vaardigheden en wensen past. Wij hebben een ruime keuze in functies binnen de techniek, food, administratie, productie en logistiek. Neem een kijkje op onze vacaturepagina voor meer informatie en solliciteer direct! 

Vervoer 

Naast dat wij voor een leuke baan zorgen en voor huisvesting wanneer je vanuit het buitenland komt, zorgen wij in dit geval ook voor vervoer van – en naar het werk. Niet alleen wordt je op deze manier ontzorgt qua vervoer, maar ben je ook altijd op tijd. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.